Nova Ves 17

Centar Kaptol

NOVA

LOKACIJA !!!

Mirogojska cesta

(Remetski kamenjak 10)

Slavujevac 18

Tuškanac

Svi su vrtići programski, sadržajno i kadrovski u potpunosti povezana te čine zajedničku cjelinu dječjeg vrtića Maleni talenti. U naše vrtićima radimo u malim grupicama do 10 djece, što nam omogućava individualni pristup svakom djetetu, a ponajviše toplo i poticajno okruženje u kojem se djeca osjećaju sigurno i sretno te uz stručno vodstvo postižu svoj puni razvojni potencijal.

 

Centar Kaptol

Vrtić u Centru Kaptol nalazi se u sklopu Educarena centra za djecu, u veselo i kreativno uređenom prostoru veličine cca 300m2. U neposrednoj blizini vrtića nalaze se Educarena bazen, sportska dvorana te kreativni centar koje vrtić koristi u sportskom programu. Blizina gradskog centra bogatog raznolikim sadržajima omogućava našim mališanima česte posjete kazalištima, muzejima, parkovima te raznovrsnim gradskim događajima.

 

Slavujevac

Novi vrtić na Slavujevcu nalazi se u lijepoj vili na Tuškancu, okruženoj velikim zelenim vrtom u kojem naši mališani provode brojne zabavne sate na svježem zraku. Vrtić se nalazi u neposrednoj blizini dječjeg igrališta Tuškanac te Dubravkinog puta, koje često posjećujemo u istraživačkim šetnjama. U više od 400m2 prostora vrtića nalaze se i istraživački centar, mala sportska dvorana te učionica male škole, dok se u sklopu vrta nalazi i novouređeno sportsko igralište, a uskoro i cvjetni vrt te povrtnjak!

Remetski kamenjak

>> saznajte više

Kontakt

Educarena Dječji vrtić Maleni talenti

Tel. +385 98 823 988

Email: malenitalenti@educarena.com

 

Lokacije:

1. Nova Ves 11, Zagreb

2. Slavujevac 18, Zagreb

3. Remetski kamenjak 10, Zagreb
 

Radno vrijeme: 07h - 17h

OIB: 08846644074

IBAN: HR4023600001102375453

  • Facebook

Pošaljite nam poruku, komentar, pitanje...

Ispunjavanjem kontakt obrasca na našoj web stranici, te slanjem e-mail pošte na našu službenu adresu,  prihvaćate naš Pravilnik o privatnosti podataka

© 2013-2020 Educarena (DV Maleni talenti)