Informacije o upisu u dječji vrtić Maleni talenti

Dragi roditelji!

U tijeku su predbilježbe za sezonu 2021/22!

Roditelji zainteresirani za upis djeteta u dječji vrtić, rezervaciju vrše ispunjavanjem pristupnice za upis u vrtić. Pristupnica nije obvezujući dokument. Potvrdom pristupnice Vrtić potvrđuje rezervaciju mjesta na određeni dogovoreni rok.

 

Prije upisa djeteta organizirat ćemo inicijalni razgovor roditelja s ravnateljicom i pedagogom, na kojem roditelji mogu saznati sve detaljnje informacije o organizaciji i programu, izraziti svoje želje i očekivanja te upoznati stručni tim s potrebama i osobinama svog djeteta.

 

Inicijalnom razgovoru dobrodošlo je i dijete, kojem na taj način omogućujemo prvi susret i upoznavanje s odgojiteljicama i prostorom vrtića. Upis djeteta potvrđuje se ispunjavanjem upisne dokumentacije te uplatom akontacije/prve rate školarine.

Dobro nam došli!

Vaš dječji vrtić Maleni talenti

Dokumentacija

 

Jelovnik dječjeg vrtića Maleni talenti

 

U sklopu radnog vremena vrtića djeca imaju 4 obroka. 

Tjedni jelovnik šalje se roditeljima mailom ili pomoću aplikacije za komunikaciju s roditeljima.

Ukoliko dijete ima alergijske reakcije na neku vrstu hrane ili roditelji imaju određene navike kojih žele da se dijete drži u vrtiću, vrtić maksimalno prilagođava jelovnik.

Doručak je na bazi švedskog stola.

Ručak organiziramo u suradnji s DV Čigra koji jelovnik sastavlja u skladu s nutricionističkim standardom za djecu predškolske dobi.

Užine su voćne s prilogom (kolač/jogurt....). 

Screenshot 2020-04-28 at 08.18.56.png
Fresh%20Veggies_edited.png